Voetbalwerk beloont team Kevin Van Goethem met 5-0 zege

KSK Zingem B boekte een 5-0 overwinning tegen Jong Zulte B afgelopen woensdagavond. In de 33ste minuut viel het eerste doelpunt toen Matthis Van Coppenholle vanaf de rechterkant, buiten de zestien, uithaalde. De bal glipte door de handen van de doelman van Jong Zulte en belandde in het net. Axl De Keukeleire was de uitblinker van de avond met drie doelpunten. Naast de hattrick van De Keukeleire, wist ook Jelle Vanderspinnen zich op het scorebord te plaatsen met een doelpunt voor rood-wit.

“Zeer knappe prestatie! Genot om te zien hoe goed deze jonge ploeg voetbalde. Doelpunt 3 en 4 waren streling voor het oog”, aldus Diego Porrez van de scoutingscel. En die woorden mogen we beamen. In de laatste minuten redde doelman Elias Bourgois knap een één-op-één situatie. Hierdoor staat rood-wit voorlopig op 12 doelpunten en slechts 1 tegendoelpunt uit de afgelopen 3 competitiewedstrijden.

Een goed voetballend KSK Zingem B mag zich prijzen met een 9 op 9. De volgende wedstrijd speelt het team van Kevin Van Goethem op zondag 8 september op Eendracht Vinkt om 15U00.